... it's a hard thing faking a smile when you feel like you're falling apart inside

Høsten har virkelig inntatt Oslo og jeg elsker det! Den deilige, kalde høstlukten som minner om vinteren og det som er på vei. Ute ser jeg bladene skifte farge og i vinden blåser de og etterlater trærne nakne og ensomme, men likevel så samlet.

Høsten er virkelig en tid for inspirasjon for meg. Den setter igang tanker, idéer, minner, håp og ønsker. Noen ganger bare kribler det etter å lage ting, skape ting, forandre noe! Og jeg har store planer om hva jeg vil, men det er nettopp det det er.. planer. For hvem vet, jeg har innsett at ting kan endre seg på et blunk og at man egentlig aldri kan vite hvordan ting kommer til å bli. Før sommeren ante jeg ikke at jeg kom til å sitte her jeg sitter nå, men jeg er glad for at det har blitt sånn. Selv om det inni mellom er rart å være så "langt" hjemmefra, og at jeg savner alle hjemme MASSE, så er jeg fornøyd og trives kjempe godt :)

Men disse planene, hvis drømmer blir til virkelighet <3

Er forresten ikke så lenge siden jeg var i Frognerparken med Manuela og Vanja og tok litt høstbilder. Det var en utrolig bra dag, LOVED IT! Så her er et knippe minner og høststemning^^
Forresten et lite knask til dere der ute, dette er min favorittblogg for tiden:
www.kellehampton.com

Vekakos^^


Én kommentar

Cathrine

22.okt.2010 kl.20:41

søtnos!

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

20, Bergen

(:

leser bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits