Dagens WOW

"Det er også noget å være næsten intet".

- Det gjelder å ta vare på de små tingene i livet og virkelig sette pris på dem, right? Selv om det ikke alltid er så lett. Men jeg tror det er noe av det viktigste man kan gjøre. Tenk så mye glede og inspirasjon man får ved å legge merke til de små detaljene som gjør den lille forskjellen. Ser man glasset som halvfullt istedenfor halvtomt så blir jo alt så mye lettere.

Noen ganger trenger man til og med litt avstand for å innse at enkelte ting har gått en hus forbi tidligere. Som f.eks. mitt syn på Bergen. Etter jeg flyttet til Oslo har det gått opp for meg hvor koslig og fin Bergen egentlig er til tross for været. Folk er liksom mer knyttet og samlet enn her. Her er alt så stort, og dermed perfekt for utforskning og eventyr, noe jeg liker veldig godt, for det passer så utrolig bra i livet mitt nå, men jeg skal innrømme jeg savner Bergen av og til. Derfor er det så utrolig greit å komme seg hjem every once in a while :)

Men det egentlige poenget mitt da; Du vet ikke hva du har, før du mister det. (en dårlig formulert versjon av vise ord, men dere skjønner hva jeg mener :p)

Eller som Erik Hassle sier; You don't know what you got, til your missing it a lot! I had to go throw it away...
Apropos, han, det er en fyr på skolen som er kliss lik, og da mener jeg KLISS LIK, bare at håret ikke er fullt så 'out there' :p Men de kunne vært tvillinger det er jeg sikker på :D

Anyways, kanskje jeg skal begynne med millis wow, relativt ofte? Så har jeg noe å strekke meg etter! :)
(les:) WOW - Words of wisdom ^^Q: Hva synes dere?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

20, Bergen

(:

leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits