Hvem sier av MAX er en guttekanal?

Hvertfall ikke jeg. De sender flere serier som jeg liker over gjennomsnitts mye! Så akkurat the 'Big Bang theory' og kom til å tenke på noe jeg så tidligere i dag. Jeg er kanskje virkelig treig, og muligheten er stor for at dere har sett det selv, men Sheldon er jo med i 'Judging Amy'. Altå ikke Sheldon, men han som spiller Sheldon. For meg er Sheldon en såpass sterk karakter at jeg syntes han skinte gjennom i 'Judging Amy' oxo, selv om det ikke er mulig i og med at 'the Big Bang theory' ble laget lenge etter Judging Amy.

Det høres sikkert ut som om jeg ser tv dagen lang, men det gjør jeg altså IKKE! :D Dagen i dag har nemlig gått med til litt husarbeid og en del skolearbeid. Leser nokså gammel litteratur for tiden, men det synes jeg bare er spennende. Ble ferdig med 'Landstrykere' av Knut Hamsun tidligere i uken og nå har jeg begynt på 'Peder Seier' av Ole E. Rølvaag. 'Landstrykere' likte jeg utrolig godt, så den anbefales absolutt! Den er fra 1920-tallet da så man må vel gjerne være interessert og gå inn for det, men tviler på du kommer til å angre.


Forresten sett denne? Jeg syns den er HILARIOUS!! :D

- Unicorn After Wisdom Teeth -

 Har også en ting eller 1000 å si om naboene her. De ved siden av fester og spiller høy musikk, mens de over er ubeskrivelig slepphendte eller så pusser de opp. I begynnelsen kunne jeg leve med det, for da virket det som om de mistet ting i ny og ne, men det har bare blitt verre og verre! Hin dagen hørte jeg gnikking, som i ekstrem gnikking mot vinduer eller noe, så var det hamring og dunking og smell. Enkelte ganger har jeg vurdert å gå opp og be dem roe seg. Tenker at hvis de pusser opp er de til en viss grad unnskyldt, men det finnes grenser for hvor tidlig eller sent man holder på med sånt.  Jaja, gir de en stund til, men hvis det fortsetter eller blir verre så klarer jeg ikke holde nysgjerrigheten tilbake lengre. En annen ting, noen naboer utenfor har enda julepynten oppe på terassen, blå lys i buskene og rød stjerne i vinduet, På tide å pakke bort julestemningen?


Dagens WOW: 'Everything har beauty, just not everyone can see it'.


I morgen er det lesing, klesvask, Senkveld og Det Store Korslaget og på lørdag er det jobb! :)

 

Q: Hvilke planer har du for helgen?

 

 

 

2 kommentarer

Ingeborg Gulla

04.feb.2011 kl.01:19

bursdag :D

Camilla

04.feb.2011 kl.01:57

Ingeborg Gulla: Februar-barn du oxo? :D

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

20, Bergen

(:

leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits