If anybody needs a reason, its right here..

Jeg blir snart gal av de over, og Mano er minst like frustrert som meg. Det dunker og banker, og vi kan ikke fatte hva det er som foregår der oppe. Så nå har utfordringen og nedtellingen begynt på når og hvem av oss som skal opp og be dem roe seg :p

I tillegg har en annen nedtelling begynt, nemlig nedtellingen til jeg blir 21!! Jeg gleeeder meg nemlig, selv om den blir litt annerledes enn jeg er vant til. Men det får jeg ta igjen når jeg drar hjem til familyen en uke seinere. Uansett er det faktisk akkurat 10 dager igjen :D Fy så fort tiden har gått! Oftere og oftere savner jeg den bekymringsløse tiden man hadde da man var yngre. Misforstå meg rett, jeg har det kjempe bra nå, men lets face it, jo eldre man blir jo mer forandrer seg, folk forandrer seg. Noen ganger har man kanskje lyst å skru tiden litt tilbake.

Meeen, jo eldre man blir, jo mer spennende får man opplevd oxo. Man blir mer og mer selvstendig og får flere muligheter til å oppfylle egne ønsker, utforske og leve livet. Man kan velge bort vanskelige og tunge ting, selv om det betyr at man må gi litt slipp på trygge og lykkelige omgivelser. Men det betyr ikke nødvendigvis at man frasier seg det og dem som alltid vil bety mest! Man kan ha litt av begge. Jeg elsker familien min og jeg elsker vennene mine og jeg gleder meg til å se dem igjen om ikke så altfor lenge <3


ORDLØS GATELANGS

Stum,
som om jeg aldri før hadde åpnet munnen for å si
hvem jeg var.
Stille,
som om det mest naturlige i verden
var å observere.
Trist,
som om jeg mistet dem
på nytt.
Ensomt,
som om livet
rullet forbi.
Tårer,
som om de rev ut hjertet mitt
på nytt.
Smilet,
som om jeg ble trøstet
en siste gang.
Skrik,
som om det verste kunne skje.
Stum.
Det skjedde.
Stille..

06/10


I morgen er det skolen igjen så jeg sier natta! Har akkurat sett Melodifestivalen Sverige og spist altfor mye sjokolade *chocolate mountain* I tell you :D så nå er det på tide å finne sengen :)

Dages WOW: Remember the past, plan for the future, but live for today, because yesterday is gone and tomorrow may never come.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

20, Bergen

(:

leser bloggen nå

Norske blogger bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits